Rólunk

Rólunk

Régi álmunk volt, hogy Budafok szívében létrehozzunk egy olyan különleges helyet, ahová mi is szívesen beülnénk a barátainkkal, családunkkal egy kellemes vacsorára, hogy olyan prémium halételeket fogyaszthassunk, melyből egyelőre még kevés van Budapesten.
Az étlap összeállításánál a legfontosabb szempontunk az volt, hogy vendégeink a friss tengeri halakat, azok ízeit leginkább kiemelő elkészítési móddal és körettel kóstolhassák meg. Minden fogásunkba igyekeztünk egy kis izgalmat, különlegességet csempészni, hogy minden étkezés egyben egy kellemes meglepetés is legyen Önöknek.
A folyamatosan frissülő étlap különlegességeit kiváló főszakácsunk készíti majd el, Budapest legjobb éttermeiben szerzett tapasztalatával.

Házhoz visszük Olaszország ízeit


A jelenlegi helyzetből adódóan egyelőre nem tudtuk megnyitni éttermünk kapuit, de reméljük, hogy hamarosan személyesen is fogadhatjuk leendő vendégeinket. Addig pedig házhozszállítással juttatjuk el legjobb ételeinket otthonodba!
Amennyiben rendelni szeretne, a házhozszállítás menüpontban válogathat jelenlegi kínálatunkból! A friss halételeinket nem szállítjuk házhoz, hiszen így nem tudnánk garantálni a fogások minőségét, ezért egyelőre szűkített étlappal működünk.

Prémium fogások, prémium alapanyagokból

Legfőbb alapanyagaink, mint a pizzatésztához felhasznált liszt, a halak, a borok, minden különleges összetevő egyenesen Olaszországból érkezik prémium beszállítóktól.
Étlapunkon megtekintheti a tervezett ételeink fotóit és ital kínálatunkat. Amint megnyitottunk, a képeken megjelenített minőségre és látványra számíthat! ☺